Swish – Mottagare av stor betalning

I huvudmenyn väljer du Betala/Överföra – Mobilbetalning Swish. Du väljer sedan underrubriken Mottagare av stor betalning.

Här kan du registrera mobilnummer till de mottagare som du vill kunna betala större belopp till. Betalningar som görs till mottagare för stor betalning räknas inte in i din beloppsgräns. Om du vill ändra din beloppsgräns gör du det via sidan Översikt.

Lägg till ny mottagare av stor betalning

1. Tryck på Lägg till ny mottagare

2. Fyll i mottagarens namn

3. Välj mottagarens mobilnummers landskod i rullistan

4. Fyll i mottagarens mobilnummer

5. Välj om mottagaren skall vara giltig tills vidare eller endast en gång

a. En mottagare som är giltig ”tills vidare” kan du betala till hur ofta och hur mycket du vill (upp till 150 000 kronor per betalning)

b. En mottagare som är giltig ”en gång” raderas från listan efter att du genomfört en stor betalning till mottagaren

6. Tryck på Lägg till

7. Kontrollera att uppgifterna om mottagaren stämmer. Om du vill göra en ändring trycker du på Tillbaka.

8. Godkänn mottagaren med säkerhetsdosa eller Mobilt BankID.

Godkänn med säkerhetsdosa

Mata in de siffror som anges på sidan i säkerhetsdosan. Siffrorna utgör de sista åtta siffrorna av mobilnumret.

Godkänn med Mobilt BankID

Kontrollera att mobilnumret som visas i BankID-appen stämmer, och godkänn med din kod