Om ladda kontantkort

Här kan du ladda kontantkort till mobiltelefonen. Vill du ladda flera kontantkort, till exempel för hela familjen, laddar du ett kort i taget.

Under en 30 dagars period kan du ladda ett eller flera kontantkort via internetbanken och telefonbanken för sammanlagt 2 500 kronor.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Betala/Överföra - Ladda kontantkort.

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.