Ladda kontantkort

I huvudmenyn väljer du Betala/Överföra - Ladda kontantkort.

Välj konto och kontantkort

1. Välj i rullistan vilket konto du vill föra över pengar från.

2. Fyll i mobilnummer utan mellanslag, bindestreck och landsnummer, totalt 10 tecken, till exempel 0701234567.

3. Välj mobiloperatör i rullistan.

Uppgifter om belopp

4. Välj belopp i rullistan. Beroende på vilken mobiloperatör du har kan du välja olika belopp.

5. Klicka på Fortsätt. Du kommer till sidan Ladda kontantkort - godkänn.

6. Kontrollera att uppgifterna stämmer och att beloppet är rätt. Vill du göra en ändring klickar du på Tillbaka.

Godkänn

7. Klicka på Godkänn. Du kommer till en sida som bekräftar att kontantkortet kommer att laddas. Laddningen av kontantkortet sker omgående efter att du har godkänt.

8. Vill du ladda fler kontantkort klickar du på länken Ladda fler kontantkort.

Efter att laddningen är godkänd är det din mobiloperatör som ansvarar för att kontantkortet laddas. När kontantkortet har laddats skickas ett SMS till mobilnumret. Uppstår det något problem efter att du har godkänt ska du därför kontakta din mobiloperatör och ange verifikationsnumret. Verifikationsnummer visas på sidan Ladda kontantkort – godkänn.