Visa uppgifter om överföring

Du kan titta på både aktuella och historiska överföringar under Betala/Överföra - Kontohändelser översikt - Aktuella eller Historiska kontohändelser - Överföringar konton.

Uppgifter om aktuell överföring

Godkända överföringar som väntar på att skickas iväg finns under Aktuella kontohändelser.

1. Klicka på mottagarnamnet under Mottagare. Du kommer till sidan Uppgifter om aktuell överföring. Här kan du:

• Ändra överföring
  • Ta bort överföring
  • Skriva ut överföring

Överföringar som ska betalas omgående (odaterade) kan inte ändras eller tas bort.

Uppgifter om historisk överföring

Redan genomförda överföringar finns under Historiska kontohändelser.

1. Klicka på mottagarnamnet under Mottagare. Du kommer till sidan Uppgifter om historisk överföring. Här kan du:

• Ta bort överföring
  • Skriva ut överföring