Om erbjudanden

Swedbank publicerar regelbundet erbjudanden som kan vara av intresse för dig på Startsidan. Om du inte vill ha dessa kan du välja bort Erbjudanden.

I huvudmenyn väljer du Startsida - Egna inställningar. Klicka på länken Till inställningar under Erbjudanden. Du kommer till sidan för att välja om du vill ta del av Erbjudanden från internetbanken.

Om du inte vill ha erbjudanden på Startsidan

1. Markera rutan Jag vill inte få erbjudanden från Swedbank.

2. Klicka på Spara. Erbjudanden kommer inte längre att publiceras på Startsidan.

• Om du ändrar dig och vill ha erbjudanden avmarkerar du rutan och klickar på Spara.

Avbryt inställning

Du kan alltid avbryta din inställning innan du har sparat den genom att lämna sidan.