Egna inställningar

Du kan själv göra en del inställningar på internetbanken för till exempel format och ifyllda kontaktuppgifter. Du kan även välja om du vill ta del av erbjudanden och hur du vill bevaka dina ärenden, via e-post eller sms. Vissa sidor kan du lägga upp som dina Favoriter så att du hittar dem snabbt.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Startsida - Egna inställningar. Klicka på länken Till inställning på det aktuella området.

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.