Inför Rådgivning

Vad vill du prata om på rådgivningsmötet?

Innan mötet kan du skapa en agenda, under rubriken Agenda, där du fyller i vilka områden du vill ta upp på det kommande rådgivningsmötet. Både du och din rådgivare kan se och uppdatera agendan.

Första gången du går in för att inventera din ekonomi i internetbanken, får du godkänna att du läst informationen om personuppgiftslagen.

Därefter kan du löpande gå in och hålla informationen uppdaterad inför möten med oss på banken.

När du ska inventera din ekonomi får du god hjälp av

• Din senaste deklaration
  • Juridiska handlingar som testamente, gåvobrev och samboavtal
  • Aktuellt värdepappersinnehav
  • Årsbesked och kontoutdrag från andra banker och institut
  • Andra handlingar som rör din ekonomi

Du kan när som helst, och hur ofta du vill

• Lägga till uppgifter
  • Ändra eller ta bort uppgifter som du, eller din rådgivare, tidigare lagt till