Kort

Dina kort i banken visas och uppdateras automatiskt. Kort du har hos andra kortutgivare, registrerar du själv inför möte med banken.

Har du träffat oss på rådgivning tidigare kan vissa uppgifter om vilka kort du har hos andra kortutgivare redan vara ifyllda, men kan då behöva uppdateras av dig.

När du går igenom de olika inventeringsområdena kan du få information om de olika områdena genom att klicka på frågetecknet på rubriken eller på fältnivå.

Hur du lägger till ett Bankkort eller Betal & kreditkort

1. Klicka på knappen Lägg till.
2. Ett nytt fönster öppnas. Här lägger du in uppgifter om kortet.
3. När du är klar sparar du uppgifterna genom att klicka på knappen Spara. Vill du inte spara klickar du Avbryt.
4. Fönstret stängs och du kommer tillbaka till översikten för Kort.

Hur du ändrar eller tar bort Bankkort eller Betal & kreditkort

1. Klicka på länken med namnet på det kort vars uppgifter du vill ändra.
2. Ett nytt fönster öppnas. Här kan du uppdatera informationen om kortet.
3. När du är klar sparar du uppgifterna genom att klicka på knappen Spara. Vill du inte spara klickar du Avbryt. Om du vill ta bort ett kort, klickar du istället på knappen Ta bort.
4. Fönstret stängs och du kommer tillbaka till översikten för Kort.

När du är klar
När du känner dig klar med avsnittet går du vidare genom att klicka på knappen Fortsätt.