Visa uppgifter om kort eller kortkredit

Swedbanks kort kan vara bankkort eller betal- och kreditkort. Du kan även ha en kortkredit kopplad till bankkortet. Läs vidare under respektive rubrik nedan.

Uppgifter om bankkort

1. I huvudmenyn väljer du Ekonomisk översikt - Kortöversikt. Du får en översikt över samtliga kort och kortkrediter som du har i Swedbank.

2. Klicka på kortnamnet under Typ av kort. Du kommer till sidan Uppgifter om bankkort.

På sidan finns det länkar som du kan klicka på för att få mer information om:

• Visa bankkortköp/uttag
  • Om kortet ersätter ett tidigare kort
  • Om kortet är ersatt med ett nytt kort
  • Om en kortkredit är kopplad till kortet

Verified by Visa/ MasterCard Secure Code

Du kan se om kortet är anslutet till Verified by Visa eller MasterCard SecureCode.

Vill du ansluta ditt kort kan du göra det från sidan för Kortöversikt genom att klicka på Anslut/administrera kort till Verified by Visa/MasterCard SecureCode.

Är du redan ansluten och vill administrera ditt kort, klicka på ja-länken för ansluta/administrera kort till Verified by Visa/MasterCard SecureCode.

Uppgifter om betal- och kreditkort

1. I huvudmenyn väljer du Ekonomisk översikt - Kortöversikt. Du får en översikt över samtliga kort och kortkrediter som du har i Swedbank.

2. Klicka på kortnamnet under Typ av kort. Du kommer till sidan Uppgifter om betal- och kreditkort.

På sidan finns det länkar som du kan klicka på för att få mer information om:

• Visa betal- och kreditkortstransaktioner
  • Om kortet ersätter ett tidigare kort
  • Om kortet är ersatt med ett nytt kort
  • Ändra inköpsgräns. Om du vill ha hjälp med att fylla i en ansökan för att ändra inköpsgräns, gå till Beställ tjänster - Betal- och kreditkort i Hjälpmenyn.

Uppgifter om kortkredit

1. I huvudmenyn väljer du Ekonomisk översikt - Kortöversikt. Du får en översikt över samtliga kort och kortkrediter som du har i Swedbank.

2. Klicka på krediten under Kortkredit. Du kommer till sidan Uppgifter om kortkredit.

På sidan finns det länkar som du kan klicka på för att:

• Visa kortkredittransaktioner
  • Göra överföring till/från kortkredit. Om du vill ha hjälp med att göra en överföring, gå till Betala/Överföra - Överföringar konton i Hjälpmenyn.