Hämta dokument

I huvudmenyn väljer du Startsida - Elektroniska dokument.

Klicka på länken Historik om du vill hämta ett dokument som flyttats från Inkomna dokument.

1. Klicka på dokumentet under rubriken Namn. Du kommer till en sida med uppgifter om valt dokument. Här kan du även se övriga dokument av samma typ.

2. Välj i vilket format du vill hämta dokumentet i rullistan. Klicka på Hämta. Välj var du vill spara dokumentet på din dator och vad det ska heta.

• Om du vill hämta ett annat dokument. Klicka på dokumentet under Namn. Uppgifter om dokumentet visas överst på sidan. Du kan nu välja att hämta dokumentet.