Om elektroniskt lönebesked

Med tjänsten elektroniskt löne- och/eller insättningsbesked kan du enkelt ta emot ditt löne- och/eller insättningsbesked i internetbanken. När du tar emot dina aviseringar i internetbanken är du med och minskar pappershanteringen och gör en insats för miljön.

För att anmäla eller avanmäla tjänsten lön- och/eller insättningsbesked väljer du Startsida - Beställ tjänster - Anmäl/avanmäl elektroniska löne- och/eller insättningsbesked.

När du får löne- och/eller insättningsbesked hämtar du upp det genom att välja Startsida - Elektroniska dokument - Löne- och/eller insättningsbesked.

Instruktioner på varje sida

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.