Ta bort dokument

I huvudmenyn väljer du Startsida - Elektroniska dokument.
Klicka på länken Historik om du vill ta bort ett dokument som flyttats från Inkomna dokument.

1. Klicka på dokumentet under rubriken Namn. Du kommer till en sida med uppgifter om valt dokument. Här kan du även se övriga dokument av samma typ.
  2. Klicka på Ta bort och bekräfta meddelandet.
  • Om du vill ta bort ett annat inkommet dokument. Klicka på dokumentet under Namn. Uppgifter om dokumentet visas överst på sidan. Du kan nu välja att ta bort dokumentet.

Observera att dokumentet tas bort helt från internetbanken och att det inte går att ångra en borttagning. Om du vill betala en faktura som du har tagit bort kan du göra det genom att registrera den manuellt under Betala/Överföra - Bg/Pg-betalningar.