Inkomna dokument

I huvudmenyn väljer du Startsida - Elektroniska dokument. Här visas inkomna elektroniska dokument.

Gruppera/Sortera dokument
Du kan gruppera dokumenten genom att välja något av sorteringsalternativen: Ingen gruppering eller Dokumenttyp. Vissa dokument behöver du åtgärda, till exempel fakturor som ska betalas. Klicka på det dokument som du vill åtgärda eller få uppgifter på.

Genom att klicka på den pil som ligger bredvid respektive rubrik kan du sortera dokumenten enligt:
- Datum
- Namn på dokument i bokstavsordning
- Typ av dokument i bokstavsordning
- Belopp i stigande/fallande ordning.

Beroende på vad det är för typ av dokument ligger de kvar olika länge under Inkomna innan de flyttas till Historik.
Letar du efter ett särskilt dokument, kan du söka efter det under Sök dokument.