Visa dokument

I huvudmenyn väljer du Startsida - Elektroniska dokument.

Klicka på länken Historik om du vill visa ett dokument som flyttats från Inkomna dokument.

1. Klicka på dokumentet under rubriken Namn. Du kommer till en sida med uppgifter om valt dokument. Här kan du även se övriga inkomna dokument inom samma kategori.

2. Klicka på Visa. Ett nytt fönster öppnas och valt dokument visas.

• Om du vill visa ett annat dokument. Klicka på dokumentet under Namn. Uppgifter om dokumentet visas överst på sidan. Du kan nu välja att öppna dokumentet genom att klicka på Visa.