Historiska dokument

I huvudmenyn väljer du Startsida - Elektroniska dokument.

1. Klicka på länken Historik. Du kommer till sidan Elektroniska dokument - Historiska dokument.

Gruppera/Sortera dokument
Här visas historiska elektroniska dokument. Du kan gruppera dokumenten genom att välja alternativet Dokumenttyp. Beroende på vad det är för typ av dokument ligger de kvar olika länge i internetbanken.

Genom att klicka på den pil som ligger bredvid respektive rubrik kan du sortera dokumenten enligt:
- Datum
- Namn på dokument i bokstavsordning
- Typ av dokument i bokstavsordning
- Belopp i stigande eller fallande ordning

Under Historik visas tex:
Fakturor som du har godkänt för betalning men som ännu inte betalats, det vill säga fakturor som ligger för bevakning.
Fakturor som är betalda.
Autogiro/-kreditfakturor, autodragningar och betalningsaviseringar som har passerat förfallodatum.
Lönebesked som du har öppnat.