Visa information om dokumenttyper

Följande typer av dokument går att få elektroniskt via internetbanken.

Autogiro
Autogiroaviseringar visas under Inkomna till dessa att förfallodatum har passerat. Därefter flyttas de till Historik. Beloppet dras automatiskt från ditt konto.
Autogiroaviseringar ligger kvar på internetbanken i upp till 18 månader.

Bankavtal
Bankavtal visas under Inkomna till dess att du har klickat på Visa och öppnat dokumentet. Om du inte öppnar dokumentet flyttas det automatiskt till Historik efter en månad.

Bankavtal ligger kvar på internetbanken i upp till 24 månader.

Bankfackaviseringar
Bankfackaviseringar visas under Inkomna till dess att förfallodatum har passerat. Därefter flyttas de till Historik. Beloppet dras automatiskt från ditt konto.

Bankfackaviseringar ligger kvar på internetbanken i upp till 18 månader.

Bekräftelser
Bekräftelser är till exempel bekräftelser av FX-terminer och FX-swappar. De visas under Inkomna dokument till dess att du har klickat på Bekräfta eller Avvisa, därefter flyttas bekräftelsen till Historik.

Bekräftelser ligger kvar på Internetbanken i 18 månader efter den bekräftade produktens slutdatum, dock som längst 4,5 år. I historiken syns även information om bekräftelsen avvisades eller bekräftades.

Betalningsaviseringar (Låneaviseringar)

Betalningsaviseringar visas under Inkomna till dess att förfallodatum har passerat. Därefter flyttas de till Historik. Beloppet dras automatiskt från ditt konto.

Betalningsaviseringar ligger kvar på internetbanken i upp till 18 månader.

Fakturor
Fakturor visas under Inkomna till dess att du har godkänt dem för betalning med säkerhetsdosa. Därefter flyttas de till Historik.

Fakturor ligger kvar på internetbanken i upp till 18 månader.

Fondsparande
Information om fondsparande är till exempel årsbesked, årsrapporter, halvårsredogörelser och fondbekräftelser. De visas under Inkomna till dess att du har klickat på Visa och öppnat dokument. Om du inte öppnar dokumentet flyttas det automatiskt till Historik efter en månad.

Årsbesked, årsrapporter, halvårsredogörelser och fondbekräftelser ligger kvar på internetbanken i upp till 18 månader och övriga dokument upp till 6 månader.

Försäkringsbesked
Försäkringsbesked är till exempel värdebesked för försäkring och visas under Inkomna till dess att du har klickat på Visa och öppnat dokument. Om du inte öppnar dokumentet flyttas det automatiskt till Historik efter en månad. Försäkringsbesked ligger kvar på internetbanken i upp till 18 månader.

Kontokreditavisering
Kontokreditaviseringar visas under Inkomna till dess att förfallodatum har passerat. Därefter flyttas de till Historik. Beloppet dras automatiskt från ditt konto.

Kontokreditaviseringar ligger kvar på internetbanken i upp till 18 månader.

Kontoutdrag
Kontoutdrag visas under Inkomna till dess att du har klickat på Visa och öppnat dokumentet. Om du inte öppnar dokumentet flyttas det automatiskt till Historik efter en månad.

Kontoutdrag ligger kvar på internetbanken i upp till 24 månader.

Kortkreditaviseringar
Kortkreditaviseringar visas under Inkomna till dess att förfallodatum har passerat. Därefter flyttas de till Historik. Beloppet dras automatiskt från ditt konto.

Kortkreditaviseringar ligger kvar på internetbanken i upp till 18 månader.

Kreditfaktura
Kreditfakturor visas under Inkomna till dess att förfallodatum har passerat. Därefter flyttas de till Historik.

Kreditfakturor ligger kvar på internetbanken i upp till 18 månader.

Lönebesked
Lönebesked visas under Inkomna till dess att du har klickat på Visa och öppnat dokumentet. Om du inte öppnar dokumentet flyttas det automatiskt till Historik efter en månad.

Lönebesked ligger kvar på internetbanken i upp till 18 månader.

Pensionsbesked
Pensionsbesked är till exempel halvårs- och årsbesked för Individuellt Pensionssparande, IP, eller värdebesked för försäkring och visas under Inkomna till dess att du har klickat på Visa och öppnat dokument. Om du inte öppnar dokumentet flyttas det automatiskt till Historik efter en månad.

Pensionsbesked ligger kvar på internetbanken i upp till 18 månader.

Redovisningar
Redovisningar visas under Inkomna till dess att du har öppnat eller hämtat dokumentet. Om du inte öppnar dokumentet flyttas det automatiskt till Historik efter en månad.

Redovisningar ligger kvar på internetbanken i 3 månader.

Årsbesked
Årsbesked visas under Inkomna till dess att du har klickat på Visa och öppnat dokument. Om du inte öppnar dokumentet flyttas det automatiskt till Historik efter fyra månader.

Årsbesked ligger kvar på internetbanken i upp till 28 månader.

Återredovisningar
Återredovisningar visas under Inkomna till dess att du har öppnat eller hämtat dokumentet. Om du inte öppnar dokumentet flyttas det automatiskt till Historik efter en månad.

Återredovisningar ligger kvar på internetbanken i 3 månader.