Visa uppgifter om inkomna dokument

I huvudmenyn väljer du Startsida - Elektroniska dokument.
Klicka på dokumentet under rubriken Namn. Du kommer till en sida med uppgifter om valt dokument. Här kan du även se övriga inkomna dokument inom samma kategori.

• Om du vill se uppgifter om ett annat dokument inom samma kategori. Klicka på dokumentet under Inkomna fakturor/lönebesked. Uppgifter om det valda dokumentet visas överst på sidan.

Via den här sidan kan du:

• Betala en eller flera fakturor. Du kan endera betala den faktura du valt att se uppgifter om eller välja att betala fler inkomna fakturor.
  • Visa dokumentet. Klicka på Visa. Ett nytt fönster öppnas och valt dokument visas. När du klickar för att visa en fakturaspecifikation vidarebefordras ditt personnummer till fakturautställaren.
  • Flytta dokument till Historik. Klicka på Flytta. Dokumentet flyttas till Historik.
  • Ta bort dokument. Klicka på Ta bort. Dokumentet tas bort från internetbanken.
  • Hämta dokument. Välj i vilket format du vill hämta dokumentet i rullistan. Klicka på Hämta. Välj var du vill spara dokumentet på din dator och vad det ska heta.
  • Skriva ut dokumentet. Klicka på Visa. Ett nytt fönster öppnas och det valda dokumentet visas. Klicka på Skriv ut.

Sortera dokument

Genom att klicka på den pil som ligger bredvid respektive rubrik kan du sortera dokumenten enligt:
- Datum
- Namn på dokument i bokstavsordning
- Typ av dokument i bokstavsordning
- Belopp i stigande eller fallande ordning