Försäkringsöversikt

Här visas gällande och kommande försäkringar samt försäkringsförslag. En kommande försäkring är en försäkring som inte börjat gälla ännu. Det kan vara en ny försäkring med ett framtida datum eller en framtida ändring av en befintlig försäkring. Om det är en framtida ändring av en befintlig försäkring hamnar ändringen med samma namn och avtalsnummer under rubriken Kommande försäkringar. Försäkringen visas då både under Gällande försäkringar och Kommande försäkringar, men med olika perioder. Klicka på den försäkring du vill titta närmare på.