Fordon - Personbil/Lätt lastbil/Husbil

Här får du hjälp med att teckna en ny försäkring. Om du inte vill teckna försäkringen direkt kan du välja att spara ett försäkringsförslag i stället för att fullfölja tecknandet av försäkringen.

Gör så här:
1. Fyll i fordonets registreringsnummer.
2. Välj i rullistan det försäkringsbolag du haft tidigare. Saknas bolag sedan tidigare väljer du Ej försäkringsbehov.
3. Klicka på Fortsätt. Du kommer då till Fordonsuppgifter.
4. Välj boendeform i rullistan (gäller ej husbil).
5. Välj omfattningen Hel, Halv eller Trafik.
6. Välj årlig körsträcka i rullistan (gäller ej husbil).
7. Fyll i kod för eventuell kampanjrabatt.
8. Klicka på Fortsätt. Du kommer då till en sida där du kan teckna din försäkring eller spara ett försäkringsförslag. Månads- respektive årspremien för den upplagda försäkringen visas för PLUS och BAS.
9. Välj avtalstyp, PLUS eller BAS, och klicka på Spara förslag eller Teckna försäkring. Väljer du Spara förslag kommer du till försäkringsöversikten där ditt sparade förslag visas. Väljer du Teckna försäkring kommer du till sidan Betalningsuppgifter.
10.Fyll i startdatum för försäkringen.
11. Välj under Betalningsuppgifter hur försäkringen ska betalas.
12. Fyll i eventuell avvikande adress.
13. Fyll under Kontaktuppgifter i minst en kontaktuppgift och klicka på Fortsätt.
14. Kontrollera att alla uppgifter under Försäkring och Betalningsuppgifter stämmer. Klicka på länken Visa mer information för att se alla uppgifter.
15. Klicka på Godkänn. Du kommer till försäkringsöversikten där försäkringen nu visas.