Spara ärende för utredning

För att din premie ska beräknas korrekt måste en manuell bedömning göras. Ärendet kommer därför att skickas till Tre Kronor försäkring för utredning. Utredningen tar 1 arbetsdag.

Gör så här:
1. Ange kontaktuppgifter. Telefonnummer är obligatoriskt.
2. Ange uppskattat värde. Värdet ska motsvara husets försäkringsbelopp och är därmed det maximala belopp du kan få vid eventuell skada.
3. Klicka på Spara ärende. Du kommer till försäkringsöversikten där du kan se din försäkring under rubriken Ärende under utredning. Ett färdigt försäkringsförslag kommer att finnas i försäkringsöversikten under rubriken Försäkringsförslag inom 1 arbetsdag.