Teckna försäkring

Innan försäkringen är klar måste du fylla i betalnings- och kontaktuppgifter, samt kontrollera och godkänna alla uppgifter för försäkringen.

Gör så här:
1. Välj under Betalningsuppgifter hur försäkringen ska betalas.
2. Fyll i eventuell avvikande adress. Detta är aktuellt om du är bosatt på en annan adress än den försäkrade fastighetens adress.
3. Fyll under Kontaktuppgifter i minst en kontaktuppgift och klicka på Fortsätt.