Ny premie för försäkring

Godkänna ändrad försäkring

När du gör en ändring i en gällande försäkring innebär det att din premie kan ändras. På denna sida presenteras din nya månads- respektive årspremie för försäkringen, både för PLUS och BAS. Om du är helkund är rabatten redan avdragen från premien.

Gör så här:
1. Klicka på Fortsätt.
2. Kontrollera att alla uppgifter under Försäkringsförslag och Betalningsuppgifter stämmer. Klicka på länken Visa mer information för att se alla uppgifter.
3. Klicka på Godkänn. Du kommer till försäkringsöversikten där försäkringen nu visas.