Ändra försäkringsförslag boende

Här får du hjälp med att ändra ett försäkringsförslag. När du gjort de ändringar du vill kan du antingen teckna försäkringen eller spara den som ett nytt försäkringsförslag.

Gör så här:
1. Fyll i startdatum för ändringen.
2. Gör de ändringar du vill. Klicka på länken Visa mer information för att se alla uppgifter som går att ändra.
3. Klicka på Fortsätt när alla ändringar är gjorda. Du kommer då till sidan med den nya premien.
4. Klicka på Fortsätt.
5. Kontrollera att alla uppgifter under Försäkringsförslag och Betalningsuppgifter stämmer. Klicka på länken Visa mer information för att se alla uppgifter.
6. Klicka på Godkänn. Du kommer till försäkringsöversikten där försäkringen nu visas.