Om ändra lånevillkor

Med tjänsten Ändra lånevillkor kan du ändra villkoren för dina lån i Swedbank Hypotek.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Låna – Låneöversikt.

1. Klicka på det lån du vill ändra. Du kommer till sidan Uppgifter om aktuell avi.

2. Klicka på länken Ändra lånevillkor längst ner på sidan.

Instruktioner på varje sida

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.

Avbryt registrering

Du kan alltid avbryta din registrering innan du godkänt den genom att lämna sidan/registreringsflödet.