Om lån

Sidan Ansök om lån och lånelöfte ger dig möjlighet att enkelt ansöka om lån via internetbanken.

När du kommer till huvudmenyn väljer du Låna – Ansök om lån och lånelöfte. Du kan även gå via Startsidan – Beställ tjänster – Ansök om lån och lånelöfte

1. Markera vilken typ av lån du är intresserad av: Lån till boende, Lån till bil eller Lån till övrigt

• Lån till boende väljer du om du vill låna till köp av villa och bostadsrätt. Eller om du vill renovera eller se över dina befintliga bolån.
  • Lån till bil väljer du om du vill låna till köp av ny eller begagnad bil av en auktoriserad bilhandlare i Sverige.
  • Om du vill köpa bilen av en privatperson eller tänkt importera den väljer du Lån till övrigt. Samma sak gäller om du vill låna till köp av kapitalvaror, eller vill lösa andra dyrare lån.

2. Klicka på Fortsätt för att komma vidare.

Instruktioner på varje sida

Till varje inmatningsfält finns en instruktion för hur du fyller i uppgifterna. Ställ markören i inmatningsfältet så visas instruktionen.

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.