Lånelöften beviljade via Internet

När du hittat den bostad du vill köpa kan du komplettera ditt lånelöfte till en ansökan om bolån direkt i Internetbanken (du måste då också ha sökt lånelöftet via Internet eller Internetbanken).

I Internetbanken hittar du ditt beviljade lånelöfte under Låneöversikt. Från sidan kan du hämta dina lånelöften beviljade via Internet genom att klicka på knappen för att hämta lånelöften.

När ditt lånelöfte visas kan du komplettera ansökan.

För att en komplettering av lånelöftet via Internet eller i Internetbanken ska fungera, kan du t.ex. inte höja ditt lånebelopp, priset, månadsavgift till bostadsrättsföreningen eller driftskostnad för villa. Behöver du höja något av beloppet ber vi dig ringa oss. Kontakt uppgifterna finns på ditt tidigare lånebesked.