Fondlista

Fondlistan hjälper dig att välja rätt fond. I huvudmenyn väljer du Spara/Placera - Fonder. Du kommer till sidan Innehav fondsparande. Klicka på Fondlista.

Fondlistan är sorterad efter fondernas avkastning de tre senaste månaderna och visar alla fonder du kan köpa. Du kan välja att filtrera listan efter förvaltare, typ av fond, riskklass eller söka på fondens namn.

Fondlistan har fyra olika flikar; översikt, historik, avgifter och rating & risk.

I fliken Översikt kan du sortera på fond, nav kurs, datum, 3 månaders avkastning i procent, Morningstars rating och förvaltningsavgiften.

I fliken Historik kan du sortera på fond, valuta, datum och avkastningsperioderna 1 dag, 1 mån, 3 månader, i år, 12 mån, 3 år, 5 år och 10 år.

I fliken Avgifter kan du sortera på fond, kostnadsrating, förvaltningsavgift, resultatbaserad avgift, köpavgift, säljavgift, korttidsavgift och övrig avgift.

I fliken Rating & risk kan du sortera på fond, Morningstars rating, risk, kostnad, standardavvikelse och sharp kvot.

Köp fond

• Om du vill köpa en fond klickar du på Köp. Du kommer då till sidan Köp av fond. Den valda fonden visas i sidan.
  • Om du vill få detaljinformation om en fond klickar du på fondens namn. Du kommer till en sida med all information om fonden.

Mina fonder

Lägg de fonder som du tycker är mest intressanta att bevaka i en egen fondlista. Klicka på plusrutan till höger om knappen för köp så läggs fonden till listan. Listan sparas endast på din lokala dator vilket innebär att du måste använda samma dator för att se listan.

Välj Registrera köp av fond i Hjälpmenyn om du vill veta mer om hur man köper en fond.