Ändra försäljning av fond

Du kan ändra din försäljning av fond innan du har godkänt den. Efter att du har godkänt kan du endast ta bort den.

Ändra försäljning av fond innan du har godkänt

1. När du har registrerat försäljningen fortsätter du till sidan Försäljning av fond - godkänn.

2. Klicka på Ändra. Då flyttas uppgifterna tillbaka till registreringsfälten och du kan göra dina ändringar.

3. Klicka på Fortsätt. Du kommer tillbaka till sidan Försäljning av fond - godkänn.