Ta bort försäljning av fond

Du kan ta bort din försäljning av fond både före och efter att du har godkänt den.

Ta bort försäljning av fond innan du har godkänt

Under registrering:

Lämna sidan där du registrerar försäljningen. Uppgifterna sparas inte förrän du har klickat på knappen Godkänn.

Ta bort försäljning av fond efter att du har godkänt

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera - Fonder . När du har godkänt försäljning av fond visas den på sidan Historiska och aktuella transaktioner - fond.

Försäljning som är under genomförande är synlig och kan tas bort före klockan 16.30 vardagar (bankdagar). Försäljning som registrerats efter klockan 16.30 eller under en helg kan tas bort före klockan 16.30 nästa vardag (bankdag).

1. Klicka på den fond som du vill se aktuella transaktioner för. Du kommer till sidan Historiska och aktuella transaktioner - fond. Finns det någon aktuell transaktion visas rubriken Aktuella transaktioner.

2. Klicka på datumet för den aktuella transaktionen under Datum. Du kommer till sidan Uppgifter om aktuell transaktion.

3. Klicka på Ta bort och bekräfta meddelandet. Du kommer till en sida som bekräftar att försäljningen är borttagen.