Visa innehav pensionssparande

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Pensionssparande-översikt.

Här visas ditt pensionssparande. Överst på sidan visas din nuvarande pensionsfördelning i procent mellan de pensionspengar som kommer från ditt eget pensionssparande, arbetsgivaren och staten.

Här visas:

• Ditt individuella pensionssparande.
  • Ditt pensionssparande via din arbetsgivare.
  • Ditt pensionssparande från staten.

Via denna sida kan du:

• Visa innehav för ditt Pensionssparande i alla sparformer.
  • Visa historiska transaktioner för dina pensionssparkontot.
  • Visa uppgifter om regelbundet sparande
  • Visa försäkringsinformation
  • Visa avtalsinformation
  • Visa/ändra köpfördelning
  • Göra överförnigar i ditt pensionssparande
  • Göra omplaceringar i ditt pensionssparande

Visa innehav pensionssparande

Klicka på de enskilda sparformerna under valfri rubrik för att få information om och se innehavet i dina placeringar.

• Om du vill kan du skriva ut översikten. Klicka på Skriv ut.