Investeringssparkonto – ISK

Öppna Investeringssparkonto - ISK

Välj Investeringssparkonto under rubriken Spara/Placera. Under Information välj Öppna Investeringssparkonto. Läs informationen och tryck därefter Fortsätt. Välj sparformer, debiteringskonto, kontrollera att uppgifterna du valt är rätt. Godkänn sedan uppdraget om att öppna ett Investeringssparkonto. När detta är gjort visas en bekräftelse på att kontot är öppnat.

Navigera

Välj Investeringssparkonto under rubriken Spara/Placera. Tryck på kontonamnet för att komma till Kontohistorik, där visas datum och kontohändelser och det är möjligt att söka transaktioner. Under kontovillkor finns information kring investeringssparkontot.
Under Byt kontonamn är det möjligt att döpa om Investeringssparkontot till något personligt.

Sätta in

Under Investeringssparkonto finns rubriken Sätta in. Välj vilket konto pengar ska sättas in ifrån och välj Investeringssparkontot som pengarna ska sättas in till. Välj om det är en Engångsinsättning eller en Regelbunden överföring, exempelvis månadssparande. Därefter väljs belopp och datum, samt vilken placerings som ska göras.

Omplacera

Under Investeringssparkonto finns rubriken Omplacera. Välj vilket Investeringssparkonto, var ifrån pengarna ska omplaceras och sedan vad du vill göra för omplacering.

Orderstatus

Under Investeringssparkonto finns rubriken Orderstatus. Här finns information om kommande ordar, både före och efter bryttid.

Regelbundet sparande

Under Investeringssparkonto finns rubriken Regelbundet sparande. Här kan ändringar göras kring det Regelbundna sparande. För att starta upp ett Regelbundet sparande, gå till rubriken Sätta in och välj vilket konto pengar ska sättas in ifrån, välj Investeringssparkontot som pengarna ska sättas in till och därefter vilken typ av placering. Därefter väljs regelbundet sparande och med vilken tidsintervall det ska vara.

Ta ut

Under Investeringssparkonto finns rubriken Ta ut. Välj från vilket konto pengar ska tas ut ifrån och därefter till vilken mottagare pengarna ska sättas in till. Fyll därefter i Överföringsuppgifterna och välj lägg till och godkänn därefter.

Särskild information

Under Investeringssparkonto finns rubriken Särskild information. Här återfinns bland annat poster för beräkning av skatt och debiteringsuppgifter.