Ta bort omplacering

Ta bort omplacering i pensionssparande

Du kan ta bort omplaceringen innan du har godkänt den genom att lämna sidan/registreringsflödet. Uppgifterna sparas inte förrän du har klickat på knappen Godkänn.

Ta bort omplacering i avtalspension

Du kan ta bort omplaceringen när du har registrerat men ännu inte godkänt den.
Detta kan du göra vid två tillfällen:

Ta bort från listan För omplacering

När du har registrerat dina uppgifter och klickat på Lägg till flyttas uppgifterna till listan För omplacering.

1. Klicka på fondens namn under Till fond. Uppgifterna flyttas tillbaka till registreringsfälten.

2. Klicka på Ta bort och bekräfta meddelandet. Omplaceringen tas bort.

Ta bort från sidan för att godkänna

När din omplacering ligger i listan För omplacering klickar du på Till godkänna. Du kommer till sidan för att godkänna omplaceringen.

1. Klicka på Ändra omplacering. Du kommer tillbaka till sidan för att registrera omplaceringen. Klicka på fondens namn under Till fond. Uppgifterna flyttas tillbaka till registreringsfälten.

2. Klicka på Ta bort och bekräfta meddelandet. Omplaceringen tas bort.