Registrera engångsöverföring

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Kapitalförsäkringar, klicka på Köp.

Engångsöverföringar genomförs omgående. Om du vill göra en daterade engångsöverföring ska du välja flödet Regelbundet sparande.

Välj kapitalförsäkring och typ av överföring

1. Välj i rullistan vilken kapitalförsäkring du vill göra en överföring till. Om du bara har en kapitalförsäkring är denna förvald.
2. Markera att du vill göra en engångsöverföring.
3. Välj om du vill göra en specifik placering eller en placering enligt köpfördelning
4. Klicka på Fortsätt.

Specifik placering

Markera om du vill göra en överföring till fond eller försäkringsdepåkonto.

Överföring till försäkringsdepåkonto

• Välj från i rullistan från vilket konto du vill att pengarna ska dras
  • Markera Försäkringsdepåkonto
  • Välj belopp
  • Klicka på Fortsätt, du kommer till sidan Överföring till kapitalförsäkring – godkänn, Kontrollera att uppgifterna är korrekta. Vill du ändra något klicka på Tillbaka.
  • Klicka på Godkänn, du kommer till sidan Överföring till kapitalförsäkring – bekräftelse

Överföring till fond:

• Välj i rullistan från vilket konto du vill att pengarna ska dras
  • Markera Fond
  • Klicka på Välj fond, du kommer till sidan med Fondlistan
  • Markera vilken fond du vill föra över till. Om du vill få detaljinformation om en fond klickar du på fondens namn. Du kommer till en sida med all information om fonden.
  • Klicka på Välj fond. Du kommer tillbaka till sidan Överföring till Kapitalförsäkring. Den fond du valt visas i sidan. Om du vill välja en annan fond. Klicka på Välj en annan fond.
  • Fyll i beloppet
  • Klicka på Fortsätt, du kommer till sidan Överföring till kapitalförsäkring – godkänn. Kontrollera att uppgifterna är korrekta. Vill du ändra något klicka på Tillbaka
  • Klicka på Godkänn, du kommer till sidan Överföring till kapitalförsäkring – bekräftelse

Enligt köpfördelning

• Välj i rullistan från vilket konto du vill att pengarna ska dras
  • Fyll i beloppet
  • Klicka på Fortsätt, du kommer till sidan Överföring till kapitalförsäkring – godkänn. Kontrollera att uppgifterna är korrekta. Vill du ändra något klicka på Tillbaka
  • Klicka på Godkänn, du kommer till sidan Överföring till kapitalförsäkring – bekräftelse