Registrera regelbundet sparande

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Kapitalförsäkringar, klicka på Köp.

Välj kapitalförsäkring och typ av sparande

1. Välj i rullistan vilken kapitalförsäkring du vill göra en överföring till. Om du bara har en kapitalförsäkring är denna förvald.

2. Markera att du vill starta ett regelbundet sparande.

3. Klicka på Fortsätt.

Uppgifter om konto och överföringen

• Välj i rullistan från vilket konto du vill att pengarna ska överföras.
  • Fyll i beloppet.
  • Fyll i överföringsdatum
  • Välj periodicitet i rullistan. Vill du göra en daterad engångsöverföring gör du inget val i rullistan. Väljer du periodicitet kommer det att ske en regelbunden överföring.
  • I fältet Egen notering kan du skriva en notering som kommer att visas på ditt kontoutdrag.
  • Klicka på Fortsätt, du kommer till sidan Överföring till kapitalförsäkring – godkänn. Kontrollera att uppgifterna är korrekta. Vill du ändra något klicka på Tillbaka
  • Klicka på Godkänn, du kommer till sidan Överföring till kapitalförsäkring – bekräftelse.