Registrera engångsöverföring

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Pensionssparande-översikt – klicka på Köp

Engångsöverföringar genomförs omgående. Om du vill göra en daterad engångsöverföring ska du välja flödet Regelbundet sparande.

Välj pensionssparavtal och typ av överföring

1. Välj vilket pensionssparavtal du vill göra en överföring till i rullistan. Om du bara har ett pensionssparavtal är detta förvalt.

2. Markera att du vill göra en engångsinsättning.

3. Klicka på Fortsätt.

4. Markera om du vill göra en överföring till konto eller till fond. Till konto är förvalt.

5. Klicka på Fortsätt.

Välj konto och belopp

6. Välj i rullistan från vilket konto du vill att pengarna ska dras.

7. klicka på Välj fond. Du kommer till sidan med Fondlistan

8. Markera vilken fond du vill föra över till.
Om du vill få detaljinformation om en fond klickar du på fondens namn. Du kommer till en sida med all information om fonden.

9. Klicka på Välj fond. Du kommer tillbaka till sidan Överföring till Pensionssparande. Den fond du valt visas i sidan.
Om du vill välja en annan fond. Klicka på Välj en annan fond.

10. Fyll i beloppet.

11. Klicka på Fortsätt.

Godkänn överföring

12. Kontrollera att uppgifterna är korrekta. Vill du ändra något klickar du på Ändra. Du kommer tillbaka till sidan för att registrera överföringen och kan göra ändringar. När du är klar klickar du på Fortsätt och kommer tillbaka till sidan för att godkänna överföringen.

13. Klicka på Godkänn. Du kommer till en sida som bekräftar att du är klar med din överföring.

• Om du vill skriva ut bekräftelsen klickar du på Skriv ut.