Ta bort överföring till pensionssparande

Du kan alltid ta bort en överföring till pensionssparande innan du har godkänt den.

Efter att du har godkänt kan du endast ta bort överföringar som är daterade framåt i tiden. Du kan ta bort en överföring fram till en dag före överföringsdatum.

Engångsöverföringar som ska genomföras omgående (odaterade) kan inte tas bort efter att du har godkänt.

Ta bort överföring innan du har godkänt

Under registrering:

Lämna sidan där du registrerar din överföring. Uppgifterna sparas inte förrän du har klickat på knappen Godkänn.

Ta bort regelbunden eller daterad överföring

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Pensionssparande-översikt .

Den regelbundna eller daterade överföringen visas under rubriken Regelbundet sparande.

1. Klicka på kontonumret under Från konto. Du kommer till sidan Uppgifter om regelbundet sparande.

2. Klicka på Ta bort och bekräfta meddelandet. Överföringen tas bort.