Pågående flyttuppdrag

Du har valt att flytta fondandelar till Swedbank eller till din Sparbank från ett fondkonto eller en depå i annan bank/fondkommissionär. På den här sidan visas statusen för dina flyttuppdrag och du kan följa utvecklingen tills flytten är genomförd.

Gör så här:

1. Klicka på fondnamnet i kolumnen Fond för att visa detaljerade uppgifter om flyttuppdraget.

Kom ihåg! Normalt tar det cirka 1 vecka att flytta dina fonder, men det kan ta upp till 6 veckor att flytta vissa fonder beroende på hur snabbt den överförande banken/fondkommissionären administrerar ärendet.