Om PPM Förvaltning - översikt

När du kommer till huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Premiepension internetbanken

Här kan du se ditt premiepensionssparande. Du får en översikt över ditt befintliga innehav och har även möjlighet att titta närmare på värdeutveckling, aktuella fondbyten, anskaffningsdatum, fördelning, med mera.

Här visas

Det finns två flikar kopplade till Min premiepension - Översikt.

Klicka på ”Befintligt Innehav” för att se dina premiepensionsfonder samt aktuella fondbyten.
Klicka på ”Fondutveckling” för att se historisk utveckling för fonderna.

Via denna sida kan du:

Byta premiepensionsfonder
Få information om och se valbara fonder
Administrera ditt premiepensionssparande

Instruktioner på varje sida

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.