Om Premiepension internetbanken

När du kommer till huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Premiepension-internetbanken

Här kan du se ditt premiepensionssparande. Du får en översikt över ditt befintliga innehav och har även möjlighet att titta närmare på värdeutveckling, aktuella fondbyten, anskaffningsdatum, fördelning, med mera.

Här visas

• Klicka på ”Befintligt Innehav” för att se dina premiepensionsfonder samt aktuella fondbyten.
  • Klicka på ”Fondutveckling” för att se historisk utveckling för fonderna.

Via denna sida kan du:

• Byta premiepensionsfonder.
  • Få information om och se valbara fonder.
  • Administrera ditt premiepensionssparande

Instruktioner på varje sida

Till alla länkar och knappar finns en kort beskrivning av vad som händer om man klickar på dem. Ställ markören på länken eller knappen så visas beskrivningen.