Premiepension Fondlista

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Premiepension internetbanken, klicka sedan på Fondlista

Pensionsmyndigehtens Fondlista hjälper dig att välja rätt fond och visar samtliga valbara fonder i Pensionsmyndighetens utbud. Du kan välja att filtrera på exempelvis förvaltare eller riskklass och fondlistan kan sorteras på bland annat premiepensionsnummer och utveckling.

Till varje fond finns en tillhörande detaljsida som ger kort information om fonden samt information om till exempel den fondavgift Prensionsmyndigheten tar ut.