Välj sparform att handla i

I huvudmenyn väljer du Spara/Placera – Sparande översikt

Under rubriken Aktieplaceringar finner du de fonder och värdepapper du sparar i .

De fonder och värdepapper där du kan välja sparformer är markerade med en stjärn symbol ( * ) tillsammans med en Handla-länk ute till höger. Genom att klicka på Handla-länken öppnas nytt fönster där du kan göra dina val.

Du måste välja i vilket förvar som du vill köpa, byta eller sälja fonden eller värdepappret. Du väljer genom att klicka på någon utav länkarna Köp, Byt och Sälj som ligger till höger om respektive fond eller värdepapper.