Kodkort till Mobilt BankID

För att få tillgång till samtliga tjänster med Mobilt BankID behöver du aktivera ditt Mobilt BankID för utökad användning, vilket du gör via sidan Tillval - BankID.

Vid aktivering av Mobilt BankID för utökad användning skall du ange en engångskod från ditt kodkort. Om du beställt Mobilt BankID via Internetbanken skickas kodkortet till dig med post. Du kan även spärra och beställa nya kodkort via länken ”Hantera kodkort till Mobilt BankID” som du finner på denna sida.
Via länken kan du:

•  Beställa nya kodkort (du kan ha upp till tre giltiga kodkort samtidigt)
  •  Spärra existerande kodkort
  •  Se detaljinformation om dina kodkort

När du beställer ett kodkort via denna sida skickas det med post till den adress som du är folkbokförd på. Du kommer att kunna se vilken adress kodkortet kommer att skickas till innan du godkänner beställningen.