Hämta sparad ansökan om lån eller lånelöfte

Hämta sparad ansökan (i Internetbanken)

1. Hämta sparad ansökan under Låneöversikt. Klicka på den ansökan du vill fortsätta med under Påbörjade låneansökningar via Internet.

Hämta sparad ansökan (på Internet)

1. Lägg in personnummer.

2. Ange ditt lösenord. (Om du inte kommer ihåg ditt lösenord måste du tyvärr börja om med en ny ansökan).

Hämta

1. Klicka på knappen Hämta för att hämta upp din sparade ansökan.

Tillbaka

1. Klicka på knappen Tillbaka om du vill backa till föregående sida. Ifyllda uppgifter ligger kvar.