Använd beviljat lånelöfte

När du hittat den bostad du vill köpa kan du komplettera ditt lånelöfte till en ansökan om bolån direkt på Internet eller i Internetbanken (du måste då också ha sökt lånelöftet via Internet eller Internetbanken).

För att en komplettering av lånelöftet via Internet eller i Internetbanken ska fungera, kan du inte höja ditt lånebelopp, priset, månadsavgift till bostadsrättsföreningen eller driftskostnad för villa. Behöver du höja något av beloppen ber vi dig ringa oss så hjälper vi dig vidare. Kontaktuppgifterna finns på ditt tidigare lånebesked.

I Internetbanken hittar du ditt beviljade lånelöfte under Låneöversikt.

Använd beviljat lånelöfte och sök bolån villa

Fastighetsuppgifter

1. Ange fastighetsbeteckning, ex Skogsbacken 27:12. Innehåller fastighetsbeteckningen endast en siffra ska den anges i det tredje fältet.

2. Fyll i uppgifter om var fastigheten är belägen.

3. Korrigera eventuellt pris/köpeskilling. Tänk på att beloppet endast kan sänkas. Behöver du höja beloppet ber vi dig ringa oss. Kontaktuppgifter finns på ditt tidigare lånebesked.

4. Fyll i fastighetens yta.

5. Korrigera eventuellt driftskostnad. Tänk på att beloppet endast kan sänkas.

6. Ange taxeringsvärde, tomtyta och eventuell tomträttsavgäld.

7. Fyll i fastighetens byggnadsår.

Lånebelopp

1. Korrigera eventuellt det belopp du vill låna. Tänk på att beloppet endast kan sänkas. Behöver du höja beloppet ber vi dig ringa oss. Kontaktuppgifter finns på ditt tidigare lånebesked. Om du vill ha hjälp att räkna på kostnaden för lånet klicka på knappen Bolånekalkyl till höger om fältet.

2. Fyll i önskad utbetalningsdag, dock inte en helgdag. Uppgiften är preliminär och kan ändras tillsammans med din handläggare.

Intresseanmälan

1. Kryssa i respektive ruta för övriga produkter som du är intresserad av.

Förmedlingskod

1. Har du fått en förmedlingskod av din mäklare, ett bankkontor eller annan förmedlare ska du ange den här.

Fortsätt

1. Klicka på knappen Fortsätt när du vill gå vidare till nästa steg.

Använd beviljat lånelöfte och sök bolån bostadsrätt

Bostadsuppgifter

1. Ange bostadsrättsföreningens namn.

2. Fyll i uppgifter om lägenhetsnummer och kontaktuppgifter till bostadsrättsföreningen.

3. Fyll i uppgifter om var bostaden är belägen.

4. Korrigera eventuellt pris/köpeskilling. Tänk på att beloppet endast kan sänkas. Behöver du höja beloppet ber vi dig ringa oss. Kontaktuppgifter finns på ditt tidigare lånebesked.

5. Fyll i uppgifter om bostadens storlek.
    Korrigera eventuellt månadsavgift. Tänk på att beloppet endast kan sänkas. Behöver du höja beloppet ber vi dig ringa oss. Kontaktuppgifter finns på ditt tidigare lånebesked.

Lånebelopp

1. Korrigera eventuellt det belopp du vill låna. Tänk på att beloppet endast kan sänkas. Behöver du höja beloppet ber vi dig ringa oss. Kontaktuppgifter finns på ditt tidigare lånebesked. Vill du ha hjälp att räkna på kostnaden för lånet, kan du klicka på knappen Bolånekalkyl till höger om fältet.

2. Fyll i önskad utbetalningsdag, dock inte en helgdag. Uppgiften är preliminär och kan ändras tillsammans med din handläggare.

Intresseanmälan

1. Kryssa i respektive ruta för övriga produkter som du är intresserad av.

Förmedlingskod

1. Har du fått en förmedlingskod av din mäklare, ett bankkontor eller annan förmedlare ska du ange den här.

Fortsätt

1. Klicka på knappen Fortsätt när du vill gå vidare till nästa steg.