Ekonomiska uppgifter

Barn i hushållet

1. Ange antal barn, under 21 år, som bor hemma på hel- eller deltid.

2. Fyll i ålder och kön för varje barn samt eventuellt barn-/vårdnadsbidrag och kostnad för barnomsorg.

Nuvarande bostad (endast om nuvarande bostad ska behållas)

1. Fyll i fastighetsuppgifter om du bor i egen fastighet alternativt boendekostnad per månad om du har en annan boendeform.

Tillgångar

1. Fyll i ditt totala sparande samt tillgångar du har placerade i aktier/obligationer/fonder.

2. Fyll i uppgifter för samtliga fastigheter som hushållet äger. Finns fler än en fastighet, klicka på länken Lägg till fler fastigheter.

Skulder

1. Ange uppskovsbelopp om du fått uppskov med att betala skatt på vinsten för bostad som du har sålt.

2. Fyll i borgensåtagande om du gått i borgen för någon annans skuld. Det vill säga att du förbundit dig att betala den personens lån om han eller hon inte gör det.

3. Fyll i uppgifter för samtliga lån och krediter som finns i hushållet. Finns fler än ett lån, klicka på länken Lägg till fler lån.

Övriga utgifter

1. Ange om du betalar underhåll för barn och eventuell kostnad för studielån. Tänk på att det är den månatliga utgiften som avses.

Tillbaka

1. Klicka på knappen Fortsätt när du vill gå vidare till nästa steg.

Fortsätt

1. Klicka på knappen Tillbaka om du vill backa till föregående sida. Ifyllda uppgifter ligger kvar.

Spara

1. Klicka på knappen Spara om du vill spara din ansökan och fortsätta vid ett senare tillfälle.