Sammanställning

Sammanställning uppgifter i ansökan

1. Läs noga igenom samtliga uppgifter i sammanställningen. Om någon uppgift är fel eller saknas, klickar du på knappen Ändra under aktuell rubrik för att komma till sidan där uppgiften kan rättas.

Välj bank (endast Internet ej Internetbanken)

1. Välj bank. Ansökan skickas till den bank du väljer och det är den bank som du sedan kontaktar om du har några frågor.

Lösenord (endast vid ansökan lånelöfte på Internet ej Internetbanken)

1. Fyll i ett eget lösenord. Lösenordet ska vara 6-10 tecken och innehålla minst 2 siffror och 2 bokstäver. Lösenordet behöver du vid ett senare tillfälle då du vill använda ditt beviljade lånelöfte och söka bolån.

Försäkran och samtycke

1. Läs noga igenom informationen om hur din ansökan behandlas.

2. Om uppgifterna i ansökan stämmer och du samtycker till behandlingen av din ansökan markera rutan Jag försäkrar.

Skicka ansökan

1. Klicka på knappen Skicka ansökan när du vill sända ansökan till banken du valt.

Tillbaka

1. Klicka på knappen Tillbaka om du vill backa till föregående sida. Ifyllda uppgifter ligger kvar.

Skriv ut

1. För att skriva ut din ansökan, klicka på knappen Skriv ut.

Spara

1. Klicka på knappen Spara om du vill spara din ansökan och fortsätta vid ett senare tillfälle.