Personuppgifter

Sökandes uppgifter

1. Fyll i de personuppgifter som efterfrågas.

2. Ange inkomst före skatt. Tänk på att det är den månatliga inkomsten som avses.

Medsökande (endast Medlemslån)

1. Klicka på länken Lägg till medsökande.

2. Upprepa steg 1 till 2.

Hushållsuppgifter

1. Fyll i hushållets boendekostnad.

2. Ange antalet vuvna.

3. Ange antalet barn.

4. Ange uppskovsbelopp om du fått uppskov med att betala skatt på vinsten för bostad som du har sålt.

Betalningssätt (endast Privatlån)

1. Ange betalningssätt.

Fortsätt

1. Klicka på knappen Fortsätt när du vill gå vidare till nästa steg.

Tillbaka

1. Klicka på knappen Tillbaka om du vill backa till föregående sida. Ifyllda uppgifter ligger kvar.

Spara

1. Klicka på knappen Spara om du vill spara din ansökan och fortsätta vid ett senare tillfälle.