Preliminärt besked

När du sänt in din ansökan får du ett preliminärt lånebesked inom ett par minuter direkt på skärmen. Beskedet skickas även till den e-postadress du angett i ansökan.

Det preliminära lånebeskedet kan vara något av följande:

1. Din ansökan har preliminärt beviljats

2. Vi behöver eventuellt ytterligare uppgifter innan vi kan lämna besked till dig

3. Din ansökan har inte beviljats

Tillsammans med svaret lämnas ett ärendenummer som du anger vid kontakt med banken. Kontaktuppgifter till banken som tagit emot din ansökan visas på skärmen och även i e-postmeddelandet.

Visa sammanställningen

För att se sammanställningen av din inskickade ansökan klickar du på länken Visa sammanställningen.

Skriv ut

För att skriva ut ditt preliminära besked klickar du på knappen Skriv ut sidan.

Avsluta

När du fått ditt preliminära besked och är klar med ansökan klickar du på knappen Avsluta för att stänga fönstret med dina ansökningsuppgifter.

Du har flera aktiva låneansökningar

Du kan endast ha en aktiv låneansökan åt gången. Vill du ersätta din tidigare inskickade ansökan ber vi dig istället att kontakta aktuell bank.