Spara ansökan om lån eller lånelöfte

Spara ansökan (i Internetbanken)

1. Klicka på knappen Spara för att spara din ansökan och fortsätta vid ett senare tillfälle.

Spara ansökan (på Internet)

1. Lägg in personnummer.

2. Ange lösenord. Lösenordet ska vara 6-10 tecken och innehålla minst 2 siffror och 2 bokstäver. Lösenordet behöver du vid ett senare tillfälle då du vill hämta din sparade ansökan.

3. Verifiera lösenordet.

Spara

1. Klicka på knappen Spara för att spara din ansökan och fortsätta vid ett senare tillfälle.

Tillbaka

1. Klicka på knappen Tillbaka om du vill backa till föregående sida. Ifyllda uppgifter ligger kvar.