Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Utökad användning av Mobilt BankID

• Lägga till nya betalningsmottagare
  • Lägga till nya autogiron
  • Höja Swish-gränsen.
Ett par med en bebis tittar på en laptop.

Med ett Mobilt BankID som är aktiverat för utökad användning får du tillgång till alla tjänster i internetbanken och appen Swedbank Privat. Du kan bland annat lägga till nya mottagare för betalningar och överföringar, autogiron och öka Swish-gränsen.

Utökat BankID – så aktiverar du det

1. Logga in på internetbanken eller appen Swedbank Privat

1. Logga in i internetbanken eller appen Swedbank Privat. Tänk på att du måste vara inloggad med det Mobilt BankID som du vill utöka.

2. Gå till Övriga tjänster.

3. Klicka på Mobilt BankID.

4. Välj Utökad användning.

2. Välj sätt att utöka användningen

Välj om du vill aktivera utökat BankID med säkerhetsdosa eller Digital ID-kontroll (svenskt pass/nationellt ID-kort - ej körkort).

2 sätt att aktivera utökad användning av Mobilt BankID

Pass eller nationellt ID-kort

Du har väl inte missat att du kan aktivera utökat BankID genom att fotografera ditt svenska pass eller nationella ID-kort? Med Digital ID-kontroll går det snabbt och smidigt!

Säkerhetsdosa

Du kan skaffa en ny säkerhetsdosa på något av våra bankkontor. Ta med legitimation och din gamla dosa, om den slutat fungera.

Utökat BankID – vanliga frågor och svar

Utökad användning av Mobilt BankID